Digital – UI/UX designer

Nå søker vi deg! 
Du har allerede god erfaring fra byrå, har et naturlig digitalt hode og vet hvordan man skaper brukervennlige løsninger og opplevelser i det digitale bildet. Du er trygg på deg selv og dine ferdigheter, er sulten og tør å utfordre og utvikle deg selv, dine kunder og kolleger, du har sosiale antenner og du har det lille ekstra! Er du i tillegg en nyskjerrig person som tar ansvar, blir lyttet til og har stor gjennomføringsevne, ja da er det deg vi er på jakt etter.

Som Digital designer hos oss vil du jobbe med digital strategi, design og brukeropplevelser for både enkeltstående prosjekter til større komplekse oppdrag . Vi jobber tett med kundene, også internt, så du vil være involvert i alle faser – alt fra forprosjekt til design, prototyping og til implementering og testing.

Art Director / Kreatør

Nå søker vi deg! 
Du er en kreativ dyktig, iderik og strategisk tenkende AD, du har et naturlig digitalt hode og vet hvordan man skaper effektfull kommunikasjon i dagens mediebilde. Du er trygg på deg selv og dine ferdigheter, er sulten og tør å utfordre og utvikle deg selv, dine kunder og kolleger, du har sosiale antenner og du har det lille ekstra! Er du i tillegg en nyskjerrig person som tar ansvar, blir lyttet til og har stor gjennomføringsevne, da kan Fuel være det rette stedet for deg.

Som kreatør/AD hos oss vil du jobbe med alt fra enkeltstående designjobber, ide- og konseptutvikling og helhetlige merkevarestrategier for flere av landets ledende merkevarer + noen internasjonale aktører.

Top