Vi søker folk!

Vi trenger nye kollegaer slik at vi sammen kan sørge for at Norges sterkeste merkevarer blir sett, likt og kjøpt. Vi er i dag 6 ansatte og holder til på idylliske Fornebu med sol, sjø og Sjøflyhavna kun et steinkast unna kontoret, men du finner spor etter oss i de aller fleste hjem i hele Norge. Noen av våre kunder er Ringnes, Diplomis, Mills, Boots Apotek, Kreftforeningen og Mesterbakeren.

Grafisk designer

Vi søker en grafisk designer som har brennende lyst til å jobbe med Norges sterkeste merkevarer innenfor dagligvare og retail. En som er trygg på seg selv og sine ferdigheter, en som ønsker å utvikle seg selv og som er glad i produktdesign og produktkampanjer. Hvis du i tillgg vil ha en morsom, spennende og variert arbeidsdag med dyktige kolleger er dette en stilling for deg.

Innholdsprodusent

Vi trenger en ny kollega til å levere godt innhold for våre mange nye og eksisterende kunder. Som innholdsprodusent i Fuel vil du jobbe med noen av Norges mest kjente merkevarer, så det er viktig at du behersker å tenke helhetlig i alle faser – både når det gjelder tekst, bilder og film. Vi ser etter deg med sterk digital kompetanse og god kommersiell teft. Det er viktig at du trives med et høyt tempo og samarbeid med resten av den kreative gjengen.

Tekstforfatter

Fuel er i vekst og vi trenger en ny kreativ kollega med sterk kommersiell forståelse. Du trives med å jobbe med merkevarer og er god til å sette deg inn i strategier og målgrupper. Samtidig er det viktig at du har oversikt over medielandskapet og er oppdatert på den digitale utviklingen. For oss er det aller viktigste at du skriver godt både kommersielt og taktisk, og kan fortelle gode historier.

Top