Fuel er 20 år

I år er Fuel 20 år! Ikke mange byråer lever så lenge! Men med stadig påfyll av oppdaterte strategier, målsettinger, nye folk og en god mix av nye og gamle kunder har vi greid det!

Født på en pub!

Fuel ble født på Highbury pub i Oslo, midt i en kamp mellom Leeds og Tottenham 4. november 2001 med Jarle Nordhaug, Magne Hilleren, Arve Lode og Thomas Gude, hvor forretningsideen var å gi nytt og friskt design- og kommunikasjonsfuel til kunder og reklamebransjen. Da som en servicestasjon som skulle snu seg raskt uten at det kostet skjorta! – I sterk kontrast til byråene den gang. Og hvis man ser etter så er de fleste (tungrodde) byråene fra den gang borte, uten å nevne noen navn, men nevner i fleng likevel; JBR, Leo Burnett, Virtual Garden, New Deal, Bates, McCann, m.f. 😉

Fra 2003 tok Gude byrået videre før Claus Seeberg og Linn Tidemandsen kom ombord i 2005. Sammen bygde vi Fuels grunnmur med flere av landets største merkevarer og merkevarehus med Orkla, Mills, L’Oréal, Nike, Karo Pharna (tidligere Weifa), Tradesolution og GS1, m.f.

I 2015 forlot Seeberg byrået og Tidemandsen og Gude tok selskapet og satsningen videre og til et nytt nivå. Og på veien har vi økt fra 4 til 11 ansatte og fått kunder som Ringnes, Fornebu S, DittFBU, Salmon Brands, Bama m.f.

Siden oppstarten har byrået, bransje og kunder stadig endret seg og vårt fokus har hele tiden vært å følge med i tiden, ta pulsen på markedet og bransjen, og sørge for at vi alltid utvikler oss og er oppdaterte på trender

Vi gir fortsatt Fuel til både bransje og kunder, men nå som et bærekraftig og helstøpt konsept med «fuel» som betyr noe for ansatte, kunder, folk og samfunn – eller Fuel that Matters – som vi sier. Et konsept som har gitt resultater, nye kunder og drivende dyktige kollegaer – sier daglig leder Thomas Gude. Men vi gir oss ikke der! Flere nye kunder og kollegaer er på vei og vil gi oss mer fleksibilitet, enda stødigere ben å stå på og nye mål å nå!

Det er de ansatte som er motoren i Fuel og vi er avhengig av hver og en! Derfor skal Fuel være et selskap eid av de ansatte. I dag er 7 av 10 ansatte partnere, noe som viser engasjement og ønske om å være med på vår felles reise.

En stor takk til alle våre nye og gamle kunder, nye og gamle kolleger! Vi elsket og elsker å jobbe med dere alle og gleder oss til fortsettelsen enten dere trenger Fuel for merkevarer, Fuel for salg, Fuel for kreativitet, Fuel for endringer, Fuel for suksess, Fuel for bærekraft, eller rett og slett bare Fuel.

 

20 år har gått fort og vi gleder oss til de neste 20 sammen med dere alle.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu