Fuel logo
Tilbake til arbeider

Lorem ipsum
dolor sit amet.

Munkholm

Brief

Skape en smakfull, frisk og fristende kampanje som flytter varer 

Type

Idé, design, film og digital markedsføring 

Publisert

Vinter 2022

Munkholm ønsket å utvide sitt produktsortiment og lanserte nylig sitt aller nyeste tilskudd i serien av Munkholm alkoholfritt øl – Munkholm Radler Sitron som er en herlig symfoni av øl og lemonade blandet sammen til en sprudlende frisk smaksbombe. 
https://vimeo.com/698099439https://vimeo.com/696534583

Her har vi vært med i hele prosessen fra innovasjonsbordet til det klinger i kassa! Som inkluderer skissedesign til testing mot forbruker, artwork, kampanjeproduksjon – med en rå “taste explosion” film sammen med Både Og, og uttak til diverse SoMe kanaler og utendørs. 

Har du ikke smakt Munkholm Radler sitron enda så finner du den i en Coop nær deg. PS: Finnes også som 6pk!

I filmen møter vi ulike familier og mennesker gjennom en hverdag. Vi har fokus på måltidene og viser hvordan du enkelt kan gjøre selv havregrøten til frokost diggere. Er det så mye som skal til? Det er mye enklere å legge til litt frukt og grønt til hvert måltid enn å forsøke å spise alt på en gang. V i tenker det er ganske smart og håper filmene inspirerer.I filmen møter vi ulike familier og mennesker gjennom en hverdag. Vi har fokus på måltidene og viser hvordan du enkelt kan gjøre selv havregrøten til frokost diggere. Er det så mye som skal til? Det er mye enklere å legge til litt frukt og grønt til hvert måltid enn å forsøke å spise alt på en gang. V i tenker det er ganske smart og håper filmene inspirerer.

 

Tidsstyring utendørs. Vi viser filmer med tilpasset budskap på ulike tider av døgnet: Frokost på morningen, lunsj på formiddag, middag på ettermiddagen og kvelds på kvelden. Inspirasjon når du trenger det!

Musikken i filmen er laget av Isak Heim & Rat City.

Kampanjefilmen vil vises både på TV, kino og i sosiale- og digitale medier fra 10 januar.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu