Smaken av sommer

Munkholm
Munkholm Radler er en blanding av 50% alkoholfritt øl og 50% fruktlimonade med smak av bringebær og sitron. Radler er en ypperlig tørsteslukker til de som ønsker et alkoholfritt alternativ, men synes brus kan være litt i søteste laget.
Type

Emballasjedesign og casevideo

Publisert

Sommer 2021

Alkoholfritt øl har tradisjonelt sett vært forbundet med gravide damer og gamle gubber. I takt med økt helsefokus og bevissthet rundt alkoholens virkninger på kroppen har alkoholfritt øl fått en renessanse. Produsentene har blitt flinkere, og det finnes nå et mangfold med smaker.


Sommeren 2021 lanserte Munkholm sommerens heteste alkoholfrie drikk. Det leskende produktet fikk et design som står i stil til porteføljen, men som reflekterer innholdet og at dette er noe litt annet enn “vanlig” øl. Forventningene må rett og slett stå i stil til opplevelsen.

Utsolgt 10 uker før estimert

5x pris på finn.no når butikkene var tomme

Rekrutterte yngre forbrukere til Munkholm

Lanseringen gikk som smurt, og Munkholm Radler skapte et stort engasjement både gjennom tradisjonell markedsføring og gjennom influensere. Hele lanseringen ble godt dokumentert og samlet i egen casevideo, til inspirasjon for fremtidige lanseringer.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.