Ekte ispirasjon!

Diplom-Is

Å jobbe med iskrem er fantastisk, samtidig som det innehar et kreativt handlingsrom og spennende produkter som gjør det til en av våre mest givende og kule kunder + man får smake masse digg på shoot!

Diplom-Is kom til oss med et ønske om hjelp til hvordan de kunne inspirere folk flest til å variere måten de serverer is på. Samtidig som vi kunne løfte frem is som den fantastisk desserten det kan være. Hvordan? det ser vi resultatet av her. 

Type

Innholdsproduksjon

Publisert

Våren 2020

Startpunktet var innholdsproduksjon. Fantastiske (og oppnåelige) isoppskrifter til de fleste anledninger og høytider ble presentert i ulike formater og kanaler. Vi så på trender – med et fokus på å vise bredden i sortimentet. Hvorfor ikke prøve en krokanis i stede for den vanlige vaniljen? All foto og video ble gjort sammen med de flinke folka i eplekjekk

I tillegg til å lage et godt grunnlag for langsiktig planlegging i sosiale medier lanserte vi en kampanjeside som het ispirasjon.no. Den inneholdt alt fra oppskrifter og artikler, til bilder og video. Denne er nå en integrert del av Diplom-is sin egen inspirasjonsseksjon på sine nettsider.

 

Diplom Is

Resultatet ble en lekker kampanjeside og innhold til sosiale medier som har blitt brukt over lang tid. Det å satse på effektive kreative prosesser og effektive dager i studio har stor verdi!

Ispirasjon Diplom Is

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.