Fornebu S logo animasjon

Inspirert av dine øyeblikk

Fornebu S

Fuel startet samarbeidet med Fornebu S våren 2020. En litt annerledes periode – men de har bevart sin posisjon som et samlende sentrum og en god nabo for alle på Fornebu. Fornebu S er Europas mest miljøvennlige kjøpesenter og et naturlig sentrum.

Type

Profilkampanje

Publisert

Sommer 2021

Profilkampanjer
Sommerens profilkampanje har som mål at også de utenfor Fornebu skal få øynene opp for dette luftige senteret rett ved sjøen. Fuel har bidratt med alt fra moodboards og kampanjelogo til utendørsmateriell, OOH og annonsering.

Film og foto av Fred Johnny

Fornebu S sommermagasin

Fornebu S – magasinet

Fuel har overtatt arbeide med produksjon av senterets eget magasin siden 2020! Så langt har vi produsert et vinter- og sommermagasin fylt med inspirasjon og aktuelle produkter. Her byr vi på intervjuer med ledere innenfor mote og skjønnhet, senterets butikkgründere, inspiererende moteserier og smakfulle matfoto. Fuel står for alt fra kreative konsepter til design og innhold. Magasinet når ut til over 25 000 husstander i Bærum og Oslo Vest.

Artikler

Med fokus på mote, skjønnhet og smakfulle matopplevelser er Fornebu S en destinasjon inspirert av dine øyeblikk, dette gjenspeiler vi artiklene vi skriver både for nettside og magasinet. Her byr vi på alt fra intervjuer med ledere i motebransjen, produktnyheter, oppskrifter og matinspirasjon.

Sosiale medier

Vi inspirerer kundene gjennom senterets populære sosiale medier-kontoer på Instagram og Facebook med daglige innlegg og stories i samarbeid med senterets 70+ butikker og spisesteder. Et kontinuerlig arbeide med foto, video og tekst som når ut til et engasjert og motebevisst publikum.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.