Fornebu S Sommermagasin

Fornebu S

Vi lager de fine magasinene til Fornebu S! Sommermagasinet ferdigstilles i mai og legges ut flere steder på senteret. I tillegg sendes ut til 25.000 husstander i Oslo og Bærum.

Type

Magasin

Publisert

Sommer 2022

22
5

Magasinet er fullt av inspirasjon og gode tips til ulike sommersituasjoner: Solsteken, utflukten, regnværsdagen, festivalen osv.

Her tar vi jobben med å plukke ut de beste tipsene for sommeren og sørger for at alle butikkene blir representert.

.

Vi står for redaksjonelt design av magasinet. Denne sommeren er taket på senteret dekorert med gigantiske tekstilblomster. Sommermagasinet – i likhet med alt grafisk materielll vi har laget til senteret – har selvfølgelig også blomster som tema!

 

Moteserie

Magasinet gir inspirasjon og frister med sommerens mote fra senterets mange butikker. Bildene i moteserien er tatt eksklusivt for Fornebu S magasinet. Fotografen for denne utgavens moteserie er tatt av den anerkjente fotografen Janne Rugland og modellene er fra Teams Models og Mikas.

14

Artikler

Med fokus på mote, skjønnhet, interiør og smakfulle matopplevelser er Fornebu S en destinasjon inspirert av dine øyeblikk, dette gjenspeiler vi artiklene vi skriver både for nettside og magasinet.
Her byr vi på alt fra intervjuer med ledere i motebransjen, produktnyheter og interiørtrender.

Magasinet er også med på å inspirere til å bruke Fornebu som en destinasjon. Fornebu er et spennende område med mye fin natur og man kan gjerne kombinere shopping på
senteret med turer rundt i området. I denne utgaven har vi også med en artikkel om Snarøyas store helt, Casper Ruud.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.