Fornebu S Høstkampanje

Fornebu S

Vi har laget høstkampanje for Fornebu S, der høstens fine øyeblikk er i fokus. Høstens varme farger, flotte sollys og hyggelige stunder står i fokus for kampanjen. Vi ønsker å appellere til de gode opplevelsene man kan få når man drar til Fornebu.

Type

Kampanje

Publisert

Høst 2022

leaf

Her vil vi vise at Fornebu S kan by på hyggelige aktiviteter for hele familien. Både selve kjøpesenteret og området rundt er egnet for opplevelser innen mote, natur, kunst og annet.

Inspirert av dine øyeblikk

Fornebu S er opptatt av dine øyeblikk – og vi viser gleden du å tilbringe tid med gode venner og familie. Enten dere skal på tur langs fjorden eller ta en hyggelig handletur på Fornebu S, vil dere oppleve et fantastisk hyggelig sted med fokus på god service. Dette er et område i vekst, og de som kommer hit får oppleve både det urbane og naturen. 

Kampanjen er ute på sosiale medier, display og egne kanaler.

Bilder og film skaper et genuint univers fra Fornebu på sosiale medier: Det handler om å vise godfølelsen man får av å tilbringe tid her. Hadde det ikke fristet med en fin tur i høstværet, før eller etter en god lunsj på Fornebu S?

Kontakt oss på e-postmeld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Instagram og Facebook.

For å besøke oss, ta turen til Martin Linges vei 25 på Technopolis Fornebu.

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.