Ditt Fbu Fuel Reklamebyrå

Make Fornebu great again

Fornebu Grunneierforening

Hvordan gjøre Fornebu mer attraktivt og binde det sammen til et sted hvor bolig, kontor, handel, natur, aktiviteter og events blomstrer i felleskap og harmoni. Dette var utgangspunktet for oppgaven vi fikk av Fornebu Grunneierforening. 

Type

Konsept, visuell identitet, navn, logo & nettside

Publisert

Vinter 2020

For å løse dette på en god måte utviklet vi en helhetlig visuell identitet med inspirasjon fra tidene som flyplass og med en positiv og tilpasningsdyktig uttrykksform. Vi ønsket å bygge opp om Fornebu sine verdier og å samtidig ivareta et inkluderende visuelt formspråk.

Vi endret navnet til å være mer aktivt og fremoverlent – DittFbu, en troverdig og inspirerende hub som oppfordrer til det gode liv for alle som oppholder seg på/jobber på eller vurderer å flytte til fremtidens by – Fornebu. 

Vi utformet derfor moderne og lett-navigerbare nettsider med fokus på de enkle fordelene et liv på Fornebu bringer til bordet. 

Som en del av løsning til Fornebu Grunneierforening ligger et vesentlig fokus på riktig bruk av Sosiale medier. Her legges mye av grunnmuren og de dagligdagse uttakene av konseptet Fornebu – Fremtidens by. Her produserer vi selv alt av innhold enten det er film, foto, artikler, konkurranser eller lignende. Samtidig som vi håndterer alle aktuelle SoMe kanaler for DittFbu.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.