Inspirasjon i inspirasjon.

Bama
Type

Idé, film, og markedsføring

Publisert

Vinter 2023

Inspirasjon i inspirasjon.

BAMAs nye filmer vil at du skal bli inspirert av reklamen deres med digge oppskrifter – og BAMA har akkurat gjort et poeng ut av nettopp dette! BAMA vil skille seg ut med å vise matretter på en annen måte, med fokus på at livet er litt tilfeldig, og at inspirasjon kommer plutselig.

BAMA tomat
BAMA brokkoli Fuel Reklamebryå

BAMA tilbyr digge, smarte og kjappe oppskrifter som passer enhver – uansett hvor de enn måtte være i livet.

Kampanjen ville vekke appetitten din med digge matbilder og oppskrifter, gjennom et metaunivers – det vil si; vi ser en reklame, hvor de i reklamen blir inspirert av noe som er reklame. Med glimt i øyet og litt selvironi fra BAMA er de rett og slett ærlig med det de vil: BAMA vil inspirere til at flere spiser sunnere, og at BAMA tilbyr digge, smarte og kjappe oppskrifter som passer enhver – uansett hvor de enn måtte være i livet.

Når du er på vei hjem i kollektivtrafikken, enten på buss, T-banen eller sitter å scroller på mobiltelefonen, så blir du utsatt for reklame. Da er det ganske kjekt at det er nettopp BAMA-reklame med digge, kjappe og sunne retter som skal inspirerer deg til å lage digge, kjappe og sunne middager når du kommer hjem

BAMA banan grafikk
BAMA kampanje reklame søtpotet. Fuel reklamebyrå

På denne måten skiller de seg ut fra andre matvareaktører, og viser matretter og råvarer på en ny måte – som ikke har blitt gjort før.

Kontakt oss på e-post, meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Instagram og Facebook. 

For å besøke oss, ta turen til Martin Linges vei 25 på Technopolis Fornebu.

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.