Litt grønnere.

Vipps litt sunnere.

Bama
Brief

Inspirere folk til å spise mere frukt og grønt

Type

Idé, film, markedsføring og nettside

Publisert

Vinter 2022

Siden pandemiens start har frukt og grønt-konsumet blant nordmenn gått ned. Nasjonale kostundersøkelser viser at både barn og voksne i snitt kun spiser tre porsjon frukt, bær og grønnsaker om dagen, og bare én av fem spiser helsedirektoratets anbefalte 5 om dagen.

Dette ønsket BAMA å gjøre noe med!

I filmen møter vi ulike familier og mennesker gjennom en hverdag. Vi har fokus på måltidene og viser hvordan du enkelt kan gjøre selv havregrøten til frokost diggere. Er det så mye som skal til? Det er mye enklere å legge til litt frukt og grønt til hvert måltid enn å forsøke å spise alt på en gang. V i tenker det er ganske smart og håper filmene inspirerer.

Vi ønsker å vise situasjoner og måltider du kjenner deg i igjen i. Alle vet hvordan det kan gå litt fort i kantinen og du ender opp med et fargeløst måltid. Dette er en vennlig påminnelse om å legge til litt mer.


Tidsstyring utendørs. Vi viser filmer med tilpasset budskap på ulike tider av døgnet: Frokost på morningen, lunsj på formiddag, middag på ettermiddagen og kvelds på kvelden. Inspirasjon når du trenger det!

På www.bama.no kan man få tips om hvordan man kan spise 5 om dagen gjennom hele dagen.

Musikken i filmen er laget av Isak Heim & Rat City.

Kampanjefilmen vil vises både på TV, kino og i sosiale- og digitale medier fra 10 januar.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.