Jobbe i Fuel? 🤙

Vi hører gjerne fra deg

Vi alltid på utkikk etter flinke folk så kontakt oss gjerne for en kaffe for å se om vi er en match!​


Internship

Studerer du innen kommunikasjon- eller markedsføringsfag? Har du lyst til å få erfaring fra Reklamebyrå og jobbe med newbizz og Sosiale medier? Kan du i tillegg trylle med pennen eller ta fine bilder? Ta en prat med oss da vel😃

Som intern i Fuel Reklamebyrå byr vi på spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som vil gi deg verdifull erfaring og innsikt i hvordan det er å jobbe i reklamebyrå.  Du vil kunne få sette din kunnskap fra skolebenken i praksis, med muligheter til å være kreativ.

Ta gjerne kontakt med en av oss direkte.

Hilsen Thomas, Linn og Benedicte🙂


Kort om oss

I Fuel har vi spesialisert oss på design- og kommunikasjon for dagligvare- og retail – som angår folk flest i hverdagen. Våre kunder er lidenskapelig opptatt av produktutvikling, trender og bærekraft. Så dette er en stilling du aldri vil slutte å utvikle deg i. 

 

Vi holder til på Technopolis på Fornbu – hvor Fremtidens by er i full utvikling. Technopolis (gamle Fornebu flyplass) er et topp moderne næringssenter med alt du kan ønske deg av tilbud som butikker, Fornebu S kjøpesenter, frisør, cafeer, turområder og innendørs Golfsenter. Vi har selvfølgelig pensjonsordning og forsikringer på plass og et supert treningssenter på huset (gratis for ansatte) holder deg i god form. Selv om vi er glade i kontoret vårt har du selvfølgelig muligheten til å jobbe hjemmefra ved behov.

 

Vi tror at flinke mennesker skaper gode arbeider, på verdien av personlig utvikling og på at vi skal bli litt bedre på hva vi gjør hver eneste dag.

Og vi tror på god kultur. Kultur er både det man er, og det man gjør når ingen ser på. Det er å passe på hverandre og stoltheten vi putter i arbeidet og håndverket vårt. I Fuel stiller man opp for kollegaer og trår til når det må til og vi koser oss også sammen både i lunsjen og på sommeravslutning og julebord. 

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu

Litt ekstra Fuel til deg ❤️​

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer i byrået, se nye arbeider og få faglig innsikt – ca en gang i kvartalet ☺️

Les Fuel sin Personvernpolicy her.