Jobbe i Fuel? 🤙

Bli en av oss!

Vi tror at flinke mennesker skaper gode arbeider, på verdien av personlig utvikling og på at vi skal bli litt bedre på hva vi gjør hver eneste dag.

Og vi tror på god kultur. Kultur er både det man er, og det man gjør når ingen ser på. Det er å passe på hverandre og er en stoltheten vi putter i arbeidet og håndverket vårt. I Fuel stiller man opp for kollegaer og trår til når det må til og vi koser oss også sammen både i lunsjen og på sommeravslutning og julebord. 

Fuel lounge stol

Vil du jobbe som kreativ innholdsprodusent med noen av Norges mest kjente merkevarer?

Vi trenger en ny kollega til å levere godt innhold for byråets mange nye og eksisterende kunder. Vi er et lite byrå, men med store kjente kunder, som forventer et høyt nivå på våre leveranser. Det gjør at du også blir en viktig nøkkelspiller i byrået.

 
Folk er opptatt av hva merkevarer gjør, vi er opptatt av hva folk gjør.

 

Vi ønsker deg som er rågod på sosiale medier, design, foto og video. Du må også forstå målgruppen vår, skjønne og forutse hva de trenger og kunne produsere og tilpasse innhold slik at det treffer og engasjerer. Vi ser etter deg med sterk digital kompetanse og god kommersiell teft. Hos oss kan du utfolde deg kreativt og være med å forme dine egne arbeidsoppgaver.

Kontakt oss på e-post, følg oss på Instagram og Facebook. Eller besøk oss på Technopolis Fornebu